Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

1) Trend Kitap Kır. Tur. Eğt. Tic. Ltd. Şti. olarak (Bundan böyle “Trend” olarak anılacaktır), kişisel verilerinizin gizliliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda www.trendyayinevi.com adresli internet sitesi (bundan sonra internet sitesi olarak anılacaktır) ve altyapısı en güvenli seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır. Bu kapsamda tarafımızla paylaşılan kişisel bilgileriniz gizli tutulmaktadır. Kişisel verileriniz, tarafınızın haberi veya onayı olmadan yahut sair kanun ve hukuki yükümlülükler haricinde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Bu bilgiler 5651, 5846, 5237, 6698 sayılı kanunlar başta olmak üzere ilgili yasal düzenlemeler kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla işbu politikası ve KVKK’ya uygun şekilde işliyoruz. 

2) İnternet sitesine kayıt olunması, iletişim formunun doldurulması yahut internet sitesinin ziyaret edilmesi sırasında IP bilgisi, isim - soy isim, T.C. Kimlik Numarası, e-posta adresi, doğum tarihi, adres, telefon numarası bilgilerinizi toplamaktayız. “Trend” olarak kişisel verilerini korumak için gerekli tüm teknolojik ve kurumsal önlemler alınmıştır. 

3) Kişisel verilerinizin işlenmesi, kişisel verilerinize ilişkin haklarınız, veri sorumlusu ve kişisel verilerinizi korumak için alınan tedbirler ile ilgili detaylı bilgi, sitemizde yayınlanan aydınlatma metninden ulaşılabilecektir. Yine çerez politikası işbu politikanın ayrılmaz bir parçasıdır.

4) Kişisel verileriniz, üye hesabının oluşturulması, internet sitesinin işleyişinin ve “Trend”in ticari faaliyetlerinin iyileştirilmesi, satın alımlara ilişkin ödemelerin gerçekleştirilmesi, sipariş ve ürünler hakkında bilgilendirme yapılabilmesi, 3. Şahısların kargo, muhasebe vb. diğer faaliyetleri “Trend” adına yürütebilmeleri, ürün ve hizmetlerin kişiselleştirilmesi için gerekli faaliyetlerin yürütülmesi, “Trend” ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki ve ticari faaliyetlerin yürütülmesi ve temini, “Trend”in ticari ve pazarlama stratejilerinin planlanması ve icrası, kişiye özel haber ve kampanyaların hazırlanması ve sunulması, yeniliklerden ve yeni ürünlerden haber verilmesi amaçlarıyla işlenebilecektir. Yine e-bülten aboneliğine kayıt olunması halinde, e-posta adresi, kampanya ve vb. bildirimler için kullanılır. İstenildiği takdirde bilgiler güncellenebilir ve yine bülten aboneliği iptal edebilir.

5) İnternet sitesinin kullanılmaya başlanması ile birlikte, işbu politika kabul edilmiş sayılır ve kişisel bilgilerin bu politika kapsamında kullanımına izin verildiği kabul edilir. Gerçek dışı bilgi verilmesinden kaynaklanan her türlü zarar üye/kullanıcıya aittir. Doğabilecek zarar, para cezası, tazminat vb. üye/kullanıcı tarafından karşılanacaktır. 

6) İnternet sitesinden bir başka siteye verilen bağlantılar kapsamında üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı ile ilgili “Trend”in bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Yine gerekli önlemler alınmasına karşın, internet sitesi veya altyapısına yapılan saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, “Trend”in herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

7) Kişisel Verilerinizin güvenliğinin sağlanması uyarınca, internet sitesinde yapmış olduğunuz alışveriş sırasında ödemeye ilişkin işlemler banka ve sizin aranızda olup, tarafınızdan istenen kredi kartı bilgileri, “Trend”, tarafımızın hizmet aldığı firmaların sunucular yahut herhangi bir veri kataloğunda tutulmamaktadır. 

8) İşbu politikanın kısmen veya tamamen güncellenmesi halinde değişiklikler, bu değişikliklerin internet sitesinde yayımlanması ile yürürlüğe girer. Bu kapsamda işbu politikanın belirli aralıklarla kontrol edilmesi gerekmektedir.